Tuesday, March 27, 2012

Разлика помеѓу 3G и 4G!

Ако до сега се прашувавте која е разликата помеѓу 3G и 4G, погледнете ја следната слика и ќе ви стане појасно.


Извор: Таб.мк

No comments:

Post a Comment