Monday, March 19, 2012

Како да го вратите стариот Facebook назад!

Новиот Facebook Timeline беше пропратен со многу несогласувања од корисниците. Ако сте еден од оние на кои им смета новиот дизајн, следниов додаток за Chrome ќе ви се најде многу корисен!Имено, се работи за додаток кој го враќа стариот изглед на Фејсбук. Целата статија со линкот до екстензијата е на следниот линк!

No comments:

Post a Comment