Sunday, April 1, 2012

Наскоро целиот свет ќе има бежичен широкопојасен интернет!

Според творците на овој проект, компанијата Ubiquiti Networks планира да пушти во целиот свет широкопојасен бежичен интернет со AirFiber. Целиот свет, се мисли на секое место каде што има кислород, за да може да се оствари пренос на бежичната врска.

Целата статија е на следниот линк!


No comments:

Post a Comment