Tuesday, April 10, 2012

Chrome OS со позајмен изглед од Windows и X OS во новата надградба

Новата Aura надградба на оперативниот систем на Google, Chrome OS, кое носи подобрено прелистувачко искуство на оперативниот систем, заличува на традиционална Windows околина.


Новата стабилна верзија е 19.0.1048.17 која го донесува хардверски забрзаниот кориснички интерфејс Aura, windows manager, преклопени прозори, и таскбар кој потсетува на Windows...

Целата статија може да ја прочитате на следниот линк!


No comments:

Post a Comment