Sunday, April 22, 2012

YouTube збогатен со нови алатки за аудио едитирање


Ако имате видео без звук, тогаш следната новост од YouTube е вистинската работа за Вас!


Имено, YouTube објави алатка со која ќе може да им додадете позадински звук на вашите видеа, со избор од преку 150.000 песни. 

Исто така, на располагање ви е миксер за звуци. Видеото може да го погледнете на следниот линк!


No comments:

Post a Comment