Tuesday, April 10, 2012

Job Fair 2012

Од 09.04 па до 11.04 во холот на ФЕИТ/МФС се одржува по 8ми пат саемот за вработување, во организација на Best Скопје. Свеченото отварање на овој настан беше на 9ти април во холот на факултетот, а беа поставени и штандови каде студентите имаат можност да стапат во директен контакт со работодавците. 


Целата статија може да ја прочитате на следниот линк!

No comments:

Post a Comment