Monday, April 9, 2012

Внимание! Експлодира кинески телефон во џеб!

На 55 годишниот корисник на кинески телефон со 3 сим картици од Банког после оваа случка ќе му дојде паметот за да не користи шкарт телефони.


Имено, Танит Фонгси го купил телефонот затоа што бил евтин и подржувал три SIM картици. Телефонот бил купен пред една година по цена од 3.000 THB, што изнесува 97 американски долари и пред овој инцидент немал никаков проблем. Фонгси тврди дека вечерта пред несреќниот инцидент го полнел телефонот и следниот ден, за време на ручекот, телефонот без никакви индикации експлодирал!

Целата статија е на следниот линк!


No comments:

Post a Comment