Monday, April 16, 2012

Пристигнува Galaxy Nexus 3 во мај!

После месеци на гласини, Samsung официјално ќе го претстави на светот новиот Galaxy Nesus телефон во Лондон на 3 мај оваа година. Samsung веќе се припрема на големо за евентот, што и може да се забележи од поканите кои веќе се испраќаат.


Целата статија може да ја прочитате на следниот линк!

No comments:

Post a Comment