Thursday, April 19, 2012

Наскоро! Вибрирачки седишта во кино!

Целото 3D искуство не доживеа некој успех, баш поради фактот што денес секој може да си го симне филмот дома. Но, како што вели народната, ако не успееш од првпат, пробај пак, во овој случај пробај пак со 3D вибрирачко искуство.


Компанијата наречена Tremor FX дизајнира нов вид на кино седишта кои имаат вградени актуатори кои креираат вибрации и сензација која одговара со акцијата на екранот.

Целата статија може да ја прочитате на следниот линк!


No comments:

Post a Comment